24 Haziran 2010 Perşembe

Güneş yaniği Nasil Geçer




Merhabalar ;

Bugün sizlere Güneş Yanığı Nasıl Geçer isimli konuyu anlatmak ve açıklamak istiyoruz. Çok cefalı bir rahatsızlık olmasına rağmen bir o kadarda çözümü kolay olan bir kötü durumdur. En başta yanık kremleri ve halk arasında kullanılan yoğurt ile geçebilir.
Cilt uzmanları yaz mevsimi sonrası bilinçsiz güneşlenmenin insan vücudunda oluşturduğu cilt hastalıklarına karşı vatandaşları dikatli olunması konusunda uyardı.

Güneş Yanığı Nasıl Geçer



Havaların ısındığı ve güneşin kendini iyice gösterdiği şu günlerde hemen hemen hepimizin başına gelen biraz acı birazda kaşıntı veren bir durumdur. Birde cildiniz hassas ise kesinlikle aşırı güneşten korunmalı ve bronz bir ten kıvamına yavaş yavaş geçmelisiniz. Güneş yanıklarından korunmanın yollarından bahsedecek olursam ...

Öncelikle güneş ışınlarının en zararlı olduğu öğle vakitlerinde olabildiğince güneş altında kalmamalıyız. Bu saatleri 11-16 olarak alabiliriz. Bu saatlerde güneş ışınlarına direk olarak maruz kalmamaya çalışın. Özellikle güneş altında oturmayın yatmayın yada beklemeyin. Güneşten korunmak istiyorum diyorsanız kesinlikle dışarı çıkacağınız zaman güneş kreminizi vücudunuzun güneşle temas edecek yerlerine sürün.

Kendinize Dikkat Ediniz ...