19 Ocak 2010 Salı

Seylan




Seylan

Merhabalar ;

Bugün sizlere Seylan hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Seylan çok geniş kapsamlı bir konudur. Sizler için çok uğraştık ve en sonunda bulduğumuz konuyu sizlere sunmak istedik. Buyurun yaptığımız araştırmalarımızı inceleyebilirsiniz ...

Seylan



Bugüne kadar duyduğunuz tüm diyetleri bir kenara bırakın ve Seylan diyetiyle buluşun.. Yaz ayları yaklaşmışken özellikle kadınların genel problemi olan vücut problemlerine çözüm olacak tek diyet olarak görünüyor Seylan diyeti. Daha ince ve zayıf görünmek için birbirinden farklı yollar ve ipuçları deneyen kadınların artık bu yolları aramasına gerek kalmıyor gibi görünüyor. Doğal yollardan bir ay da 9 kilo verebilirsiniz, evet yanlış duymadınız. Dr. İsmail Ağar yazdı.

Zayıflamanın en etkili ve kesin formüllerini içinde barındıran Seylan diyeti özellikle çok zor kilo veren ve metabolizması çok yavaş çalışanlar için hazırlanmış etkili ve kolay bir diyet çeşididir. Seylan (Sri-Lanka) bölge insanı genel yapı ve itibariyle sağlıklı ve formda tutar. Bu diyetin kalp hastalıklarına yakalanma riskini de azalttığı bir gerçektir. Seylan diyetinde kullanacağınız baharatlar ise sağlık açısından çok kıymetli ve değerli baharatlardır. Baharatların günümüzde diyetler açısından çok önemli bir yeri vardır. Seylan diyetine başlarken kilo vermeye nerden başlayacağınızı beslenme.gen.tr olarak açıklıyoruz..

Vazgeçilmez değilsin, kenara çekil de yerine gelsin demeyeceğiniz tek baharat köri’dir. Evet yanlış duymadınız. Seylan diyetinde yemeklerinizde sürekli kullanacağınız baharat köri baharatıdır. Yapılan bilimsel ve teknik araştırmalara göre köri baharatının insan vücudun da yağ yakma işlemine çok katkı sağlayan ve yağların yakılmasında çok önemli bir yeri olduğu kanıtlanmıştır. Köri dediğimiz baharat, on çeşit baharat türünün karışımıyla oluşan bir baharattır. Nedir bu baharatlar ?

Kırmızı biber, demirhindi, hint cevizi, zencefil, kakule, karanfil, kişniş, biber, zerdeçal, kimyon’dan oluşuyor. Günümüzde bir çok sağlık sorunu yaşayan insanlarımız, özelikle tedavisi ağır olan kanser hastalarının da yanında yardımcısı oluyor. Bir çok kanser türüne karşı üstün etkili performans sergileyen köri vücudu zararlı hücrelere karşı koruyor, kolluyor temizliyor. Kanser riskini azaltıyor. Ayrıca köri’nin içinde bulunan zerdeçal, alzhemir ve diyabet hastalarının da tedavisinde etkili rol oynuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder