10 Ocak 2010 Pazar

Ayak Kokusu Nasil Giderilir ?




Merhabalar ;

Herkesin sorunudur ayak kokusu, özellikle de yaz günüyse ayaklar ayakkabıdan çıktığında etrafı rahatsız edecek kötü kokuların çıkmasına sebep olur. Hele bir de spor ayakkabı giyiyorsanız vay halinize :)

Bu konumuzda sizlere ayak kokusu için bitkisel tedavi yöntemlerinden bahsedeceğiz...

A
şağıdaki yazının tüm hakları sahiplerine aittir. Sitemiz kesinlikle yazının bize ait olduğunu savunmamaktadır. Yazının kime ait olduğu bilinmediği için kaynak gösterilememektedir.

Ayak Kokusu Nasil Giderilir ?



Ayak Kokusu için Bitkisel Çözümler:

  • Kına ve sirke suda kaynatılır. Elde edilen su ile ayaklar yıkanır.

  • Ada çayı rendelenmiş havuç ile birlikte suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen su ile tedavi müddetince ayaklar bol bol yıkanır.

  • Akhuş ağacının yaprakları kurutulduktan sonra ufalanmadan kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı ile yatmadan önce ayaklar bol bol yıkanır.

  • Ayrıca bildiğimiz çayı ılık bir şekilde 10 dakika ayaklarımızda bekletirsek 10 gün içinde ayak kokusunun sona ereceğini göreceksiniz.

4 yorum:

  1. merhaba herkese ayak kokusu problemini yaşayan ve kesin çözümüne ulaşan biri olarak ayak kokusundan nasıl kurtulduğumu anlatmak ve paylaşmak istedim.arkadaşlar ayak kokusu probleminin en etkili çözümü MAGİC POWDER isimli ürün.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitti gidiyordan aldım. diğer bahsedilen spreyler çoraplar falan hepsi hikaye hepsini kullandım. hiç bir işe yaramadı. magic powder isimli ürünü arkadaşım tavsiye etti nato askerleri için özel üretiliyormuş. Toz halindeki bu ürün tam 6 ay etkili. Nasıl kullandığımı sorarsanız küçük bir paket tozu açıp ayakkabılara eşit miktarda döküyorsunuz.ilk gün giyindiğiniz çoraplar bu toza bulaşmış oluyor akşam eve geldiğinizde çorapları çıkarıp ayakkabının içine koyun yani toz dökülmesin. ertesi gün yine aynı çorapları giyin ve olay bu kadar. aylarca ayak kokusu çekmiyorsunuz. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim ben ayak kokusundan çok çekmiştim çok şükür kurtuldum sizde kurtulun. gitti gidiyorda satılıyor şu anda ürünün adı MAGİC POWDER fiyatı 30-35 TL civarı bişey.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR ÜRÜN.

    YanıtlaSil
  2. o ürünün fiyatı 7.45 tl. 30 - 35 tl değil. dikkatli olun. ve gerçekten etkili bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar bir çok yerde okudum ayak kokusunu gidermek için önerilen bitkisel karışımlar,kına sirke ,çay falan filan hepsi ya geçici oluyor yada sonuç vermiyor ..Hiç uğraşmayın kesin çözüm istiyorsanız benim dediğimi yapın geçecektir..(ayağında mantar dolayısıyla koku oluşanlarda çözüm olurmu bilmem ),
    çözüm:bir hayvan kesim evi ,mezbahane ye gidilir yeni kesilen hayvanın kanı bir kaba doldurulur ve hemen ayaklar bu kanda bekletilir ,8-10 dk sonra kan iyice kuruduktan sonra ayaklar çıkarılıp yıkanır hepsi bu kadar..hem ucuz hem etkili sonuç veren bir yöntemdir..herkese geçmiş olsun .saygılar..

    YanıtlaSil
  4. Saçma sapan yorumlar reklam yapan adamlar. . Çözüm üretin boş boş konuşmayın. .

    YanıtlaSil